Startpagina

Welkom op de website van onze hondenschool.

Brevettest bij De Bilzerse Viervoeters op 24/10

Door de nieuwe Corona maatregelen en in samenspraak met de keurders kunnen we de brevettesten NIET LATEN DOORGAAN. Bedankt voor het begrip. De centjes worden teruggestort. Hou het veilig en dan zien we mekaar volgend jaar.


De Bilzerse Viervoeters vzw. Is een door de KKUSH erkende hondenschool. We bieden trainingen aan die educatief, recreatief en wedstrijdgericht zijn.

Onze opleidingen gebeuren door middel van positieve gedragstraining. Dit betekent dat jouw hond beloont wordt met de stem en met snoepjes en / of je kan kiezen voor de clickertraining. Wij gebruiken geen straffen of zetten geen druk op de honden.

Vanaf 8 weken tot 15 weken socialiseren we de puppy's in onze prépuppyles. Deze lessen zijn binnen. Inprentingen in deze fase zijn van belang voor de ontwikkeling van het emotionele systeem van onze puppy. Het risico van onvolledige inentingen weegt niet op tegen het voordeel van deze socialisatie. Tijdens deze lessen geven we ook de theoretische basiskennis mee van de gehoorzaamheid en de gedragstraining.

VOORLOPIG ALLEEN INSCHRIJVINGEN VAN HONDJES JONGER ALS 6 MAANDEN.

Kan je de prépuppyles niet volgen, dan ga je eerst naar de INSTAPLES op zondag, deze begint om 10:45u tot 11:15u. Dit is ZONDER HONDJE, partner en/of familieleden ook welkom.

Vanaf onze puppyklas beginnen we met de eerste bevelen in de gehoorzaamheid, op een positieve werkwijze leren we gehoorzaamheid en gedrag aan.

Op de leeftijd van 6 maanden begint ons programma GEHOORZAAM IN 10 WEKEN.Hier werken we met als doel de test sociaal gedrag en het behalen van het interne brevet gehoorzaamheid. Daarna kan je zelfs nog verder naar het officiële brevet gehoorzaamheid.

PRIJS?

Eerste 2 lessen GRATIS. Daarna lidgeld €75/jaar.

Dit is MEER DAN 100 LESSEN VOOR €75 !!!

Je kan ons ook bezoeken op: https://www.facebook.com/De-Bilzerse-Viervoeters-vzw