Welkom op de website van onze hondenschool.

De Bilzerse Viervoeters vzw. Is een door de KKUSH erkende hondenschool. We bieden trainingen aan die educatief, recreatief en wedstrijdgericht zijn.

Onze opleidingen gebeuren door middel van positieve gedragstraining. Dit betekent dat jouw hond beloont wordt met de stem en met snoepjes en / of speeltjes of je kan kiezen voor de clickertraining. Wij gebruiken geen straffen of zetten geen druk op de honden.

Vanaf 8 weken tot 16 weken socialiseren we de puppy's in onze prépuppyles. Deze lessen zijn binnen. Inprentingen in deze fase zijn van belang voor de ontwikkeling van het emotionele systeem van onze puppy. Het risico van onvolledige inentingen weegt niet op tegen het voordeel van deze socialisatie. Tijdens deze lessen geven we ook de theoretische basiskennis mee van de gehoorzaamheid en de gedragstraining.

Kan je de prépuppyles niet volgen, dan ga je eerst  naar de INSTAPLES op de eerste zaterdag van de maand, deze begint om 16:00 uur.

Vanaf onze puppyklas beginnen we met de eerste bevelen in de gehoorzaamheid, op een positieve werkwijze leren we gehoorzaamheid en gedrag aan.

Op de leeftijd van zeven maanden gaan we naar de grote klassen voor het echte werk. We werken met als doel de test sociaal gedrag, waarna we doorwerken om ons brevet gehoorzaamheid te halen. Na het behalen van dat brevet mogen we zelfs deelnemen aan wedstrijden. Dat alles kan, maar moet niet, zolang het maar plezant blijft voor hondje en baasje.

Onze instructeurs staan klaar om je te begeleiden.

Wilt u meer weten over De Bilzerse Viervoeters, snuffel dan eens rond op onze pagina.
nieuws

 • Overgangstest 04/05/2019 Hendrikx Joke /Danny is met Rune geslaagd voor overgang naar de B-klas. Proficiat!
  Geplaatst 6 mei 2019 03:05 door hondenschool DBVV
 • Klusjesdag KLUSJESDAG 30/03/19 8:30u tot 12:00u vanaf 12:00u serveren we voor U spek met ei wat gaan we doen? poetsen in de kantine opruimen kleine onderhoudswerkjes............ mogen we ook op U rekenen???
  Geplaatst 20 mrt. 2019 01:43 door hondenschool DBVV
 • Instaples ZAT 6 APRIL 2019 16:00uGRATIS INSTAPLESEerste les met Uw hond(je)??Wij helpen je in deze les op weg met de positieve clickertraining.Na deze les kan je je eerste stappen zetten in de puppy of de A-klas.De eerste 2 lessen zijn gratis.Daarna beslis je pas of je lid wordt.Waar?Taunusweg 7, 3740 Bilzen
  Geplaatst 20 mrt. 2019 01:38 door hondenschool DBVV
 • Overgangsproeven op 02/03/19. Geslaagd voor A- naar B-klas: Putzeys Ronald met Sky. Van B- naar C-klas: Abcouwer Thamara met Aiko. Proficiat!!!
  Geplaatst 4 mrt. 2019 11:04 door hondenschool DBVV
 • 16/02 GEEN LESSEN!!! Op zaterdag 16/02/19 GEEN LESSEN. Door samenloop van omstandigheden zaterdag uitzonderlijk geen lessen. 
  Geplaatst 12 feb. 2019 23:36 door hondenschool DBVV
Berichten 1 - 5 van 85 worden weergegeven. Meer bekijken »
      
Subpagina''s (1): Privacy & cookiebeleid