Welkom op de website van onze hondenschool.

De Bilzerse Viervoeters vzw. Is een door de KKUSH erkende hondenschool. We bieden trainingen aan die educatief, recreatief en wedstrijdgericht zijn.

Onze opleidingen gebeuren door middel van positieve gedragstraining. Dit betekent dat jouw hond beloont wordt met de stem en met snoepjes en / of je kan kiezen voor de clickertraining. Wij gebruiken geen straffen of zetten geen druk op de honden.

Vanaf 8 weken tot 15 weken socialiseren we de puppy's in onze prépuppyles. Deze lessen zijn binnen. Inprentingen in deze fase zijn van belang voor de ontwikkeling van het emotionele systeem van onze puppy. Het risico van onvolledige inentingen weegt niet op tegen het voordeel van deze socialisatie. Tijdens deze lessen geven we ook de theoretische basiskennis mee van de gehoorzaamheid en de gedragstraining.

VOORLOPIG ALLEEN INSCHRIJVINGEN VAN HONDJES JONGER ALS 15 WEKEN.

Kan je de prépuppyles niet volgen, dan ga je eerst  naar de INSTAPLES op zondag, deze begint om 10:45u tot 11:15u. Dit is ZONDER HONDJE, partner en/of familieleden ook welkom.

Vanaf onze puppyklas beginnen we met de eerste bevelen in de gehoorzaamheid, op een positieve werkwijze leren we gehoorzaamheid en gedrag aan.

Op de leeftijd van 6 maanden begint ons programma GEHOORZAAM IN 10 WEKEN. Hier werken we met als doel de test sociaal gedrag en het behalen van het interne brevet gehoorzaamheid. Daarna kan je zelfs nog verder naar het officiële brevet gehoorzaamheid.

PRIJS?

Eerste 2 lessen GRATIS. Daarna lidgeld €75/jaar.

Dit is MEER DAN 100 LESSEN VOOR €75 !!!

Je kan ons ook bezoeken op:    https://www.facebook.com/De-Bilzerse-Viervoeters-vzwnieuws

 • Nieuwe maatregelen Protocol op de hondenschool. Vanaf 29/07/20 Publiek of toeschouwers zijn toegelaten maximaal 200 personen in open lucht. Bij het parkeren van de auto dient er 1,50 meter afstand gehouden te worden tussen de voertuigen die naast mekaar staan. Volg de aanwijzingen. Bij aankomst en verlaten van de hondenschool is het verplicht de handen te ontsmetten met desinfecterende gel. De gel staat ter beschikking aan in en uitgang. Vanaf de toegang is een MONDMASKER VERPLICHT. Uitzondering: tijdens de training op het oefenveld. Vanaf de toegang is het verplicht het aanwezigheidsregister in te vullen met naam en telefoonnummer en/of e-mailadres. Afstand tussen personen: minimaal 1,5m. Uitgezonderd eigen bubbel. Wanneer bij een oefening de minimumafstand van 1 ...
  Geplaatst 29 jul. 2020 06:32 door hondenschool DBVV
 • Nieuwe leden / hondjes Corona gevolgen. We hebben onze maximum capaciteit op onze terreinen bereikt. Het bestuur heeft daarom besloten om voorlopig alleen nog hondjes in te schrijven die jonger zijn dan 15 weken. Deze hondjes starten dus in de prépuppyklas. We willen het veilig houden en volgen de situatie op met later eventuele aanpassingen. Het bestuur dankt iedereen voor het begrip.
  Geplaatst 14 jul. 2020 00:23 door hondenschool DBVV
 • 10-weken cursus GEHOORZAAM IN 10 WEKEN   Geslaagd in de test op 25/01/20:  Nancy Vanleeuw met Pixie.  Jozef Vranken met Jac.  Erwin Maes met Spickey.  Josiane Nelissen met Saka.  Proficiat!!!
  Geplaatst 6 feb. 2020 01:54 door hondenschool DBVV
 • Overgangstesten. Thamara Abcouwer is met Aiko op 16/01/19 geslaagd voor overgang van A- naar B-klas. Proficiat, doe zo verder.
  Geplaatst 19 jan. 2019 03:15 door hondenschool DBVV
 • Overgangstest op 8/12/18 Simons Pieter met Qwint is op 8/12/18 geslaagd voor overgang naar de C-klas. Proficiat!
  Geplaatst 10 dec. 2018 05:41 door hondenschool DBVV
Berichten 1 - 5 van 65 worden weergegeven. Meer bekijken »
      
Subpagina''s (1): Privacy & cookiebeleid