Welkom op de website van onze hondenschool.

De Bilzerse Viervoeters vzw. Is een door de KKUSH erkende hondenschool. We bieden trainingen aan die educatief, recreatief en wedstrijdgericht zijn.

Onze opleidingen gebeuren door middel van positieve gedragstraining. Dit betekent dat jouw hond beloont wordt met de stem en met snoepjes en / of je kan kiezen voor de clickertraining. Wij gebruiken geen straffen of zetten geen druk op de honden.

Vanaf 8 weken tot 15 weken socialiseren we de puppy's in onze prépuppyles. Deze lessen zijn binnen. Inprentingen in deze fase zijn van belang voor de ontwikkeling van het emotionele systeem van onze puppy. Het risico van onvolledige inentingen weegt niet op tegen het voordeel van deze socialisatie. Tijdens deze lessen geven we ook de theoretische basiskennis mee van de gehoorzaamheid en de gedragstraining.

Kan je de prépuppyles niet volgen, dan ga je eerst  naar de INSTAPLES op zondag, deze begint om 10:45u tot 11:15u.

Vanaf onze puppyklas beginnen we met de eerste bevelen in de gehoorzaamheid, op een positieve werkwijze leren we gehoorzaamheid en gedrag aan.

Op de leeftijd van +/- zes maanden gaan we naar de grote klassen voor het echte werk. We werken met als doel de test sociaal gedrag, waarna we doorwerken om ons brevet gehoorzaamheid te halen. Na het behalen van dat brevet mogen we zelfs deelnemen aan wedstrijden. Dat alles kan, maar moet niet, zolang het maar plezant blijft voor hondje en baasje.

Onze instructeurs staan klaar om je te begeleiden.

Wilt u meer weten over De Bilzerse Viervoeters, snuffel dan eens rond op onze pagina.
nieuws

 • Overgangsproeven op 05/10/19 Gaan over van B-klas naar C-klas: Malfliet Trudy met Toby en Vanderheyden Irma met Relax. Proficiat!!
  Geplaatst 6 okt. 2019 07:38 door hondenschool DBVV
 • PREPUPPYLES!! Opgelet! De les begint 15 min. vroeger. Dus op post zondag om 10:45u.
  Geplaatst 15 sep. 2019 08:57 door hondenschool DBVV
 • Overgangsproeven Op 7/9/19 is Malfliet Trudy met Toby geslaagd voor overgang van A- naar B-klas. Proficiat!
  Geplaatst 8 sep. 2019 08:23 door hondenschool DBVV
 • Overgangsproeven 03/08/19.   Zijn geslaagd op onze overgangsproeven van A- naar B-klas:   Thijs Lieve met Sam.   Vanderheyden Irma met Relax.   Vanspauwen Kristien met Cooper.   Proficiat en op naar de volgende doelstelling!
  Geplaatst 5 aug. 2019 01:53 door hondenschool DBVV
 • 06/07/2019 Overgangstesten. Op 06/07/19 is Martens Veerle met Jenna geslaagd voor overgang naar de B-klas. Proficiat!
  Geplaatst 7 jul. 2019 08:48 door hondenschool DBVV
Berichten 1 - 5 van 91 worden weergegeven. Meer bekijken »
      
Subpagina''s (1): Privacy & cookiebeleid