Welkom op de website van onze hondenschool.

De Bilzerse Viervoeters vzw. Is een door de KKUSH erkende hondenschool. We bieden trainingen aan die educatief, recreatief en wedstrijdgericht zijn.

Onze opleidingen gebeuren door middel van positieve gedragstraining. Dit betekent dat jouw hond beloont wordt met de stem en met snoepjes en / of je kan kiezen voor de clickertraining. Wij gebruiken geen straffen of zetten geen druk op de honden.

Vanaf 8 weken tot 15 weken socialiseren we de puppy's in onze prépuppyles. Deze lessen zijn binnen. Inprentingen in deze fase zijn van belang voor de ontwikkeling van het emotionele systeem van onze puppy. Het risico van onvolledige inentingen weegt niet op tegen het voordeel van deze socialisatie. Tijdens deze lessen geven we ook de theoretische basiskennis mee van de gehoorzaamheid en de gedragstraining.

Kan je de prépuppyles niet volgen, dan ga je eerst  naar de INSTAPLES op zondag, deze begint om 10:45u tot 11:15u. Dit is ZONDER HONDJE, partner en/of familieleden ook welkom.

Vanaf onze puppyklas beginnen we met de eerste bevelen in de gehoorzaamheid, op een positieve werkwijze leren we gehoorzaamheid en gedrag aan.

Op de leeftijd van 6 maanden begint ons programma GEHOORZAAM IN 10 WEKEN. Hier werken we met als doel de test sociaal gedrag en het behalen van het interne brevet gehoorzaamheid. Daarna kan je zelfs nog verder naar het officiële brevet gehoorzaamheid.

PRIJS?

Eerste 2 lessen GRATIS. Daarna lidgeld €75/jaar.

Dit is MEER DAN 100 LESSEN VOOR €75 !!!

Je kan ons ook bezoeken op:    https://www.facebook.com/De-Bilzerse-Viervoeters-vzwnieuws

 • Maatregelen voor de opstart van de trainingen. Publiek of toeschouwers zijn niet toegelaten. Bij het parkeren van de auto dient er drie meter afstand gehouden te worden tussen de voertuigen die naast mekaar staan. Volg de aanwijzingen. Te vroeg aangekomen geleiders wachten in de auto, na de les verlaat men onmiddellijk het veld en keert huiswaarts. Uitlaten van de hond is toegelaten mits de minimumafstand kan gerespecteerd worden, ook op de plasweide. Bij aankomst en verlaten van de hondenschool is het verplicht de handen te ontsmetten met desinfecterende gel. De gel staat ter beschikking aan in en uitgang. Geen toegang tot de gebouwen. Afstand tussen personen: minimaal 1,5m. Wanneer bij een oefening de minimumafstand van 1,5 m tussen de geleiders en/of de instructeur niet ...
  Geplaatst 17 mei 2020 13:24 door hondenschool DBVV
 • Hervatting lessen. Wie kan wanneer opstarten? Bestaande leden: vanaf woensdag 20/05, dit zonder vooraf aan te melden. Nieuwe leden met hond ouder dan 15 weken: vanaf donderdag 21/05 om 19:00u, dat is de eerste instaples. Ze moeten zich minstens één dag vooraf aanmelden op hondenschool.dbvv@gmail.com en dit met vermelding van naam v/d geleider, naam en leeftijd v/d hond. Zonder vooraf aanmelden geen toegang! Nieuwe leden met hond jonger dan 15 weken: vanaf zondag 24/05 om 10:45u, dit zonder vooraf aan te melden.
  Geplaatst 17 mei 2020 13:27 door hondenschool DBVV
 • Gevolg van het Coronavirus. Jammer, we kunnen voorlopig geen lessen meer geven.  We gaan daarom op onze Facebookpagina gebruiken voor allerhande tips en trucs.  https://www.facebook.com/De-Bilzerse-Viervoeters-vzw
  Geplaatst 24 mrt. 2020 02:28 door hondenschool DBVV
 • Gevolg Corona-virus Beste hondenvrienden, Helaas moeten wij ook noodgedwongen onze activiteiten stopzetten. Het gevolg is dat de kantine gesloten blijft en dat de lessen ook niet zullen mogen doorgaan. Wie van onze leden individueel wil oefenen op onze terreinen, dat kan en ze staan open voor de leden. Ik doe wel een oproep om onze terreinen proper achter te laten en de toestellen terug op te bergen. Blijf in ieder geval zeker oefenen met je hondje en dit is misschien wel het aangewezen moment om onze theoretische kennis over hondentraining, clickertraining en hondengedrag wat bij te werken. Bij deze de vraag aan onze redacteurs van onze facebookpagina: kom je ergens een goede site of youTube filmpje tegen, plaats de link dan op ...
  Geplaatst 13 mrt. 2020 01:31 door hondenschool DBVV
 • Klusjesdag. Zaterdag 22/02/20 houden we weer een klusjesdag. We beginnen om 8:30u tot 12:30u. Om 9:30u koffie met een broodje en na het werk eten we samen een snack. Het zijn kleine onderhoudswerkjes en poetswerk in de kantine. Wie komt bestuur en instructeurs helpen?
  Geplaatst 17 feb. 2020 00:47 door hondenschool DBVV
Berichten 1 - 5 van 80 worden weergegeven. Meer bekijken »
      
Subpagina''s (1): Privacy & cookiebeleid